ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

“Αυτή η εμπειρία ήταν πραγματικά απίστευτη, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν τις κατείχα. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Σταυρούλα Μπότη, διότι μας βοήθησε σε όλη αυτή την προσπάθεια.”

Ε. Αμπλιανίτη, 12 ετών.

“Στο συγκεκριμένο project ηχογράφησα πολλούς ήχους, έγραψα μουσική(beats) και ασχολήθηκα με την επεξεργασία και τη μίξη ηχητικών αρχείων. Είναι απίστευτο που καταφέραμε υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κάνουμε κάτι τόσο δημιουργικό. Το project ήταν πολύ ενδιαφέρον και η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη. Ανυπομονώ να ξανακάνω κάτι παρόμοιο.”

Χρ. Αθανασίου, 17 ετών

“Το project για εμένα ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Έμαθα πολλά πράγματα στο κομμάτι του ηχητικού σχεδιασμού, της σύνθεσης, των ήχων και της συγγραφής μιας ιστορίας. Πέρα από το κομμάτι των πρακτικών γνώσεων που απέκτησα μου έδωσε την ευκαιρία να έχω φωνή ανάμεσα στο πλήθος και να αποτυπώσω τις σκέψεις μου  μέσω της γραφής, της αφήγησης  και της μουσικής.”

Ε. Τσανή, 16 ετών

“Πριν από 2 χρόνια η καθηγήτρια και μέντορας μου κα Σταυρούλα Μπότη, ξεκίνησε κάποια ειδικά μαθήματα στο εργαστήρι μουσικής τεχνολογίας του Δημοτικού Ωδείου. Εκεί η πρώτη μου επαφή με τον ηχητικό και μουσικό σχεδιασμό ήρθε με την  ηχητική επένδυση ενός animation. Μέσα από αυτό απέκτησα  πολλές γνώσεις και ικανότητες, αλλά ακόμη περισσότερες απέκτησα στο φετινό project.  Μέσα από αυτό έμαθα πως να αξιοποιώ σωστά ήχους και μουσική για να επενδύσω μια δική μου ιστορία και να την μετατρέψω σε ψηφιακή.  Έτσι, έμαθα απίστευτα πράγματα που δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα ασχοληθώ μαζί τους. Πλέον, ξέροντας να διαχειριστώ όλα αυτά που έμαθα, παρατηρώ πόσο πολύ μου χρειάζονται στην καθημερινότητα μου και πόσο πιο δημιουργική έχω εξελιχθεί ως καλλιτέχνης, μουσικός και πάνω από όλα άνθρωπος.

 Β. Μπουλιανίτη- Γεωργαντά, 17 ετών

“Για αυτό το project χρειάστηκαν ώρες και μέρες για να δημιουργηθεί, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο που δεν καταλάβαινες τον χρόνο που περνούσε. Τέλος το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην κυρία Σταυρούλα Μπότη που βοήθησε πάρα πολύ εμάς τα παιδιά ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό το project.”

Σ. Στριμπάκος, 13 ετών

Όλο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα και η κα Σταυρούλα με καθοδήγησε ώστε να καταφέρω να ολοκληρώσω τη ψηφιακή ιστορία μου. Αυτό το project ήταν πολύ δημιουργικό και ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος για να εκφραστούμε και να μετατρέψουμε όλα αυτά που νιώθαμε σε κάτι όμορφο. Επίσης, μέσα από αυτό κατάφερα να δημιουργήσω το πρώτο μου τραγούδι, για το οποίο έγραψα στίχους και μουσική.

Α. Κουκουφίκη ,16 ετών

“Ήταν μια μοναδική εμπειρία η συμμετοχή μου σε αυτό το project και απέκτησα πολλές νέες δεξιότητες στη μουσική, αλλά και στην τεχνολογία. Αρχικά, έμαθα να κάνω επεξεργασία και μίξη αρχείων ήχου. Στη συνεχεία, έμαθα να χρησιμοποιώ τα μουσικά λογισμικά επεξεργασίας ήχου Audacity και ProTools. Επιπλέον, η συγγραφή της ιστορίας ήταν κάτι με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί νωρίτερα και αποτέλεσε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Τέλος, το θέμα της ιστορίας μου αποτέλεσε έμπνευση να γράψω πρωτότυπη μουσική και ένα τραγούδι για να την επενδύσω. Έχω αποκομίσει πολλά θετικά στοιχεία από αυτήν την εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη.”

Π. Πανοπούλου, 14 ετών

Το project μου έδωσε μεγάλη χαρά και μέσα από αυτό έμαθα πολλά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μάθαινα ποτέ. 

Μ. Δήμου, 14 ετών

 

 Ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με project και μπορώ να πω ότι ήταν μία ανεκτίμητη εμπειρία. Απέκτησα πολλές γνώσεις σχετικά με την ετοιμασία μιας ψηφιακής ιστορίας.  

A. Τσανή, 14 ετών

“Η εμπειρία μας μέσα από αυτό το project ήταν καταπληκτική. Μάθαμε πολλά καινούργια πράγματα και η όλη διαδικασία με τη βοήθεια της κυρίας Σταυρούλας έγινε ακόμα πιο εύκολη.”

Α. & Ο. Κρούπη, 13 ετών

Όλη αυτή η εργασία θα μείνει αξέχαστη σε εμένα. Οι γνώσεις που πήραμε δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο. Λάτρεψα κάθε στιγμή γράφοντας την ιστορία και συνθέτοντας μουσική, εμπνευσμένος από τις μαγευτικές βόλτες μου στη φύση!

Δ. Μυστακίδης, 13 ετών

 Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα διασκέδασα αρκετά και έμαθα πολλά πράγματα που με βοήθησαν να μπορώ να επεξεργαστώ καλύτερα και τα δικά μου βίντεο.

Δ. Τσακωνίτης, 13 ετών

Όλο αυτό το διάστημα που ασχοληθήκαμε με το συγκεκριμένο project, κάναμε μια ομαδική δουλειά με την κ. Μπότη Σταυρούλα και τα υπόλοιπα παιδιά και θεωρώ ότι είχαμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Πολλές οι γνώσεις που αποκόμισα και τα θετικά συναισθήματα. 

Αν. Λεμονής, 16 ετών

Κατά την διάρκεια του project έμαθα πολλά πράγματα γύρω από τον ηχητικό σχεδιασμό, αλλά και να συνεργάζομαι με πολλά άτομα . Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την κυρία Μπότη Σταυρούλα για την διοργάνωση όλου αυτού του project.   

Αλ. Λεμονής, 16 ετών

Θεωρώ πως αυτή η εργασία που ξεκινήσαμε είναι μια αφορμή να εκφράσουμε όλοι τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας, να εμπνεύσουμε και να εμπνευσθούμε. Επίσης πιστεύω πως είναι μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη και θα μείνει ως ευχάριστη ανάμνηση. 

Ε. Παράσχου, 14 ετών

Μόνο κερδισμένο και πολύ γεμάτο μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου από γνώσεις, ευχάριστες στιγμές και υπέροχα συναισθήματα. Η κα Σταυρούλα και η συνεργασία μου με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν μια έντονη ακτίνα φωτός μέσα στο lockdown της πανδημίας που βιώναμε.

Κ. Λεμονής, 17 ετών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί άκουσα πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπειρίες από την περίοδο της τηλεκπαίδευσης.

Κ. Κυρίτση,13 ετών