Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Βιβή Γεωργαντά-Μπουλιανίτη και είμαι μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας. Ασχολούμαι με την μουσική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.Παίζω βιολί και πιάνο και είμαι στην τάξη του ειδικού αρμονίας. Θέλω να ασχοληθώ με την μουσική γενικότερα, αλλά και με τη μουσική και τον ήχο στον κινηματογράφο ειδικότερα. Στόχος μου είναι να συνεχίσω αυτό το απίστευτο καλλιτεχνικό ταξίδι που ποτέ δεν μου είναι αρκετό.

Λίγα λόγια για εμένα:Ονομάζομαι Αθανασίου Χρήστος, είμαι 17 χρονών και είμαι μαθητής της B’ Λυκείου.Αγαπώ πολύ την μουσική,παίζω ντραμς και πιάνο. Επίσης μου αρέσει πολύ να γράφω, αλλά και να συνθέτω μουσική.Τέλος θέλω να ασχοληθώ με τον μουσικό και ηχητικό σχεδιασμό και την επεξεργασία πολυμέσων.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Ευλαλία-Μαρία Τσανή και είμαι 16 ετών. Φοιτώ στο Μουσικό Σχολειό Λαμίας και φέτος τελειώνω την Α’ Λυκείου. Η ενασχόληση μου με την μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των εφτά ετών όταν άρχισα να φοιτώ στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας. Ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα μετά πιάνο και τώρα είμαι στο επίπεδο του ειδικού αρμονίας. Δυο χρόνια πριν άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική σύνθεση και τον ηχητικό σχεδιασμό μέσω ενός εργαστηρίου του ωδείου που συμμετείχα. Στην ιστορία έχω γράψει τέσσερα από τα μουσικά κομμάτια που ακούγονται κατά τη διάρκεια των ηχητικών αφηγήσεων. Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ, αν όχι επαγγελματικά, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τον χώρο του ήχου ή του κινηματογράφου.

4417f940-d422-4ccf-953e-ad98a90ae337

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Αλεξάνδρα-Χριστίνα Τσανή και είμαι 15 χρονών. Είμαι μαθήτρια του Μουσικoύ Σχολείου Λαμίας. Από την ηλικία των 8 ετών ξεκίνησα να κάνω μαθήματα φλογέρας στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και μετά συνέχισα με φλάουτο. Μαθαίνω επίσης βιολί και πιάνο και παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα Β΄αρμονίας.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Αποστολία Κουκουφίκη και είμαι μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας. Είμαι 15 χρονών και η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήταν στη Γ΄ δημοτικού όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στη παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας. Τώρα είμαι στο επίπεδο της Β΄ αρμονίας. Παίζω πιάνο και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική και το τραγούδι, για αυτό και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό.

198557a4-94d7-4331-a62e-62cb47bb88eb

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Πέλια Πανοπούλου και φοιτώ στη Β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας. Αγαπώ και ασχολούμαι με τη σύνθεση διαφόρων ειδών μουσικής και την συγγραφή στίχων, αλλά παράλληλα διαθέτω μια ατελείωτη αγάπη για τα μαθηματικά. Στο Δημοτικό ωδείο Λαμίας είμαι υπό κατάταξη στην τάξη του ειδικού αρμονίας. Παίζω όμποε, πιάνο, ταμπούρα, τρομπέτα και κιθάρα. Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής ορχήστρας του σχολείου μου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής της Λαμίας.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Σωτήρης Στριμπάκος. Είμαι μαθητής του Μουσικού Σχολείου της πρώτης γυμνάσιου και στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας μαθαίνω πιάνο και αρμονία. Όταν ήμουν πιο μικρός προσπαθούσα να επινοήσω ιστορίες και να γράψω βιβλία αλλά μετά το άφησα πίσω, μέχρι που ξεκίνησε αυτό το project και άρχισα να γραφώ ξανά. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη ιστορία που έχω γράψει έως τώρα.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Δημήτρης Τσακωνίτης και πηγαίνω στην Α΄γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου  Λαμίας. Στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας σπουδάζω κιθάρα και θεωρητικά από τη Γ΄ δημοτικού. Μου αρέσει να κάνω πολλές πλάκες και να γελάω πολύ. Για αυτόν τον λόγο έφτιαξα μια χαρούμενη ιστορία.  

Λίγα λόγια για εμάς: Ονομαζόμαστε Μυρτώ και Ζωή Δήμου και είμαστε μαθήτριες της Β΄και Γ’ γυμνασίου. Παίζουμε πιάνο και στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας παρακολουθούμε μαθήματα αρμονίας.Μας αρέσει να σκαρώνουμε όμορφες μελωδίες στο πιάνο.

30843f23-0f38-4e0b-a1d4-37d5e6a116b9

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Εβελίνα Αμπλιανίτη ,είμαι  12 ετών και λατρεύω την αστροφυσική .Κατά την διάρκεια της τηλεκπαίδευσης ασχολήθηκα αρκετά με τη μουσική ,τα μαθήματά μου ,τις ξένες γλώσσες και με τον ηχητικό σχεδιασμό της ιστορίας μου.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Όλγα Κρούπη και είμαι 15 χρονών. Παίζω πιάνο 7 χρόνια και παρακολουθώ μαθήματα αρμονίας.Μου αρέσει πολύ η μουσική και η λογοτεχνία.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Αριστείδη Κρούπη και είμαι 15 χρονών. Παίζω μπουζούκι 7 χρόνια και ηλεκτρική κιθάρα 2 χρόνια. Επίσης παρακολουθώ μαθήματα αρμονίας. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ακούω μουσική πολλών ειδών.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Δημήτρης-Συμεών Μυστακίδης. Είμαι 14 χρονών. Σπουδάζω πιάνο και αρμονία στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας. Επίσης, μου αρέσει να δημιουργώ τη δική μου μουσική.  

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Λεμονής, είμαι 17 χρονών, είμαι μαθητής της Α Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, σπουδάζω πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας. Παράλληλα σπουδάζω θεωρητικά μαθήματα μουσικής και βυζαντινή μουσική.Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχα ηχογραφόντας ήχους Foley και συνθέτοντας μουσική.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Μαρία Κυρίτση και είμαι 13 ετών. Παίζω φλάουτο και πιάνο και στο πρόγραμμα συμμετείχα τραγουδώντας και ηχογραφώντας αφηγήσεις και διαλόγους.

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Ευαγγελία-Ιωάννα Παράσχου, είμαι 14 χρονών και φοιτώ στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας. Σπουδάζω πιάνο και Αρμονία. Μου αρέσει πολύ η μουσική.

4d9ca88a-918c-4870-9309-124673d65d9d

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Αλέξανδρος Λεμονής. Είμαι 15 ετών, στην ηλικία των 7 ετών ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα και τώρα ετοιμάζομαι για το δίπλωμά μου. Παράλληλα σπουδάζω βυζαντινή και πιάνο και στα θεωρητικά προετοιμάζομαι για ειδικό αρμονίας. Έχω συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας στην Θεσσαλονίκη και με υποτροφία στους Δελφούς. Έχω παίξει σε πολλές συναυλίες, ατομικά και σε σύνολα. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχα ηχογραφώντας ήχους Foley και συνθέτοντας μουσική.

785ade50-ee1d-4f8a-9915-88d19314761c

Λίγα λόγια για εμένα: Ονομάζομαι Αναστάσης Λεμονής. Είμαι 15 ετών, ασχολούμαι με την μουσική από τα επτά μου. Σπουδάζω βιολί, θεωρητικά, πιάνο και βυζαντινή μουσική. Έχω συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες στο Δ.Ω.Λ. και εκτός ωδείου, καθώς και σε δύο σεμινάρια βιολιού και μουσικής δωματίου με διακεκριμένους σολίστ.Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχα ηχογραφώντας ήχους Foley .